Kirjanpito uudelle aloittavalle yrittäjälle

Haaveiletko yrittäjyydestä? Me Tilipalvelu Korhosella autamme sinut yrittäjyyden ja kirjanpidon polulle fiksusti heti alusta lähtien. Henkilökohtaista neuvontaa ja palvelua saat niin etäyhteydellä kuin kahvikupillisen kera Kangasniemen ja Hankasalmen lähipalvelupisteistä.

Varaa tapaaminen

Aloita yrittäjyys fiksusti

Tarvitsetko apua? Autamme sinua yrityksen perustamisessa ja yritystoiminnan starttaamisessa. Etsitään sinulle sopivimmat toimintatavat esimerkiksi myyntilaskujen tekoon ja ostolaskujen käsittelyyn. Henkilökohtaisen neuvonnan ja sähköisten työkalujen avulla aikasi ei kulu verotuksen opiskeluun tai neuvojen googlaukseen, vaan voit olla turvallisin mielin ja keskittyä liiketoimintasi aloittamiseen. Me hoidamme kirjanpidon ja verotuksen kiemurat puolestasi.

Netvisor-ohjelmisto apunasi

Ohjelmiston käyttöönotto on vaivatonta. Valitaan sinulle sopivin paketti Netvisorista. Me hoidamme ohjelmiston käyttöönoton puolestasi. Opetamme sinulle ohjelman käytön. Kuljemme rinnallasi ja autamme, jos tarvitset neuvoa ohjelmiston käytössä.

Helpot mobiilityökalut käyttöön

Lähetä kuitit Netvisoriin näppärästi kännykällä kuvaamalla. Maksa sähköiset ostolaskut mobiilisti missä vain. Saat reaaliaikaista tietoa liikevaihdosta, kassavirtaennusteesta, pankkitilin saldosta ja paljon muuta.

Hyödynnä neuvot

Oman kirjanpitäjän ja varahenkilön neuvot säästävät sinut monilta huolilta ja lisäkuluilta. Kysy rohkeasti neuvoa, kun joku asia askarruttaa mieltäsi.

Light

alk. 5 € / kk

Sähköinen kirjanpito, jossa myyntilaskut veloitetaan erikseen.

Basic

alk. 18 € / kk

Sähköinen kirjanpito pienille yrityksille, joilla on vähän myynti- ja ostolaskuja.

Netvisor

Tutustu muihin palvelupaketteihin.

Tutustu

Yrityksen perustaminen tilitoimiston tuella

Nappaa kirjanpitäjämme matkaasi, niin autamme sinua jo yrityksen perustamisessa.

  • Yrityksen perustaminen
  • Verohallinnon rekistereihin ilmoittautuminen
  • Toimintatapojen kartoittaminen ja valinta
  • Kirjanpidon aloitus
  • Neuvonta ja ohjeistus iloisella asenteella

Aloittavan yrittäjän kirjanpito ja veroneuvonta

Ole huoleti, me hoidamme kirjanpidon puolestasi ja sinä voit keskittää energiasi yrityksesi kehittämiseen. Teemme yrityksesi veroilmoituksen ja etsimme sinulle  verotuksellisesti parhaan vaihtoehdon. Olemme apunasi aina, kun sitä tarvitset.

 

Lue lisää veropalvelusta ja neuvonnasta

Tilipalvelu Korhonen tarjoaa kirjanpitopalveluita mm. kasvuyrityksille ja osakeyhtiöille. Autamme kasvuyrityksiä ja osakeyhtiöitä hyödyntämään kirjanpidon automaatioita ja raportointia. Kuvassa Marjo Fellows ja Heli Valkonen

Talouden hallintaa reaaliajassa

Me hoidamme kaikki lakisääteiset asiat eli kirjanpidon, veroilmoituksen ja tilinpäätöksen täsmällisesti ilman huolia. Tulevaisuuden suunnittelu on muutenkin helpompaa, kun vierellä on reaaliaikaista taloustietoa ymmärtävä ihminen.

Lue lisää talousneuvonnasta

Pienyrittäjälle tilitoimisto Korhonen on minulle tärkeä kumppani. Olen saanut ammattitaitoista palvelua nopeasti ja vaivattomasti.

Anne Ylönen, Annen ajatuspaja

Pienyrittäjä, Hankasalmi

Asiakkaamme

NETVISOR

Webinaarit aloittavalle yrittäjälle

Katso Netvisorin kolmiosainen webinaarisarja uudelle yrittäjälle. Webinaareissa mukana Uusyrityskeskuksen asiantuntijoita sekä muita taloushallinnon ammattilaisia.

Yrityksen perustaminen Yrityksen sudenkuopat Yrityksen talous

UUSYRITYS­KESKUS

Aloittavan yrittäjän opas

Voit ladata Uusyrityskeskuksen perustamisoppaan alkavalle yrittäjälle maksutta verkosta tai pyytää sen suoraan meiltä.

Lataa opas