Kirjanpitoa sähköisesti siellä missä sinäkin

Sähköinen taloushallinto helpottaa ja selkeyttää yrityksesi rutiinitöitä ja tehostaa toimintatapojasi. Netvisor tarjoaa reaaliaikaisuutta ja joustavuutta. Saat ajantasaista tietoa yrityksesi tilanteesta. Autamme sinua siirtymään perinteisestä kirjanpidosta sähköiseen taloushallintoon.

Jos siirtyminen sähköiseen taloushallintoon ei ole vielä sinulle ajankohtaista, niin tarjoamme myös perinteistä paperista kirjanpitoa.

Netvisor – sähköinen kirjanpito

3 hyvää syytä valita Tilipalvelu Korhonen

Tilitoimistomme ytimessä ovat asiakkaistaan välittävät ja aidosti osaavat kirjanpitäjät sekä pitkät kumppanuudet asiakkaidemme kanssa. Räätälöimme asiakkaillemme sopivan palvelukokonaisuuden tukemaan ja helpottamaan yrittäjän arkea.

Inhimillistä tukea

Luotettavaa kirjanpitoa selkokielisellä ja lämminhenkisellä tuella.

Vahvaa verotuksellista osaamista

Autamme löytämään verotuksellisesti parhaat vaihtoehdot.

Helpompaa arkea sähköisillä työkaluilla

Autamme sähköisten työkalujen hyödyntämisessä.

Aloittaville yrittäjille

Apusi yritystoiminnan starttaamiseen

Kirjanpidon lisäksi autamme sinua askel askeleelta yrityksesi toimintatapojen kehittämisessä ja hiomisessa. Tarvittaessa hoidamme myös yrityksen perustamisen. Ota rohkeasti yhteyttä. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan.

Lue lisää

Pienyrityksille, yhdistyksille ja tiekunnille

Henkilökohtaista tukea ja ennakointia

Helpotamme yrittäjän arkea tarjoamalla sähköisen taloushallinnon työkaluja. Tarjoamme myös perinteistä paperista kirjanpitoa, jos sähköiseen taloushallintoon siirtyminen ei ole vielä ajankohtaista. Hoidamme vuosikymmenien kokemuksella myös yhdistysten ja tiekuntien taloushallinnon.

Lue lisää

Kasvuyrityksille

Kumppanisi kestävään kasvuun

Autamme kasvuyrityksiä ja osakeyhtiöitä hyödyntämään automatisointia, kun toiminta kasvaa ja väki lisääntyy.

Lue lisää

Vaikutuin Tilipalvelu Korhosen tarkkuudesta, toimivuudesta ja asiakaspalvelusta. Tärkeä osa yrittämisessä on tietää, että kirjanpidon hoitava yritys tekee kaiken ajallaan ja oikein. Tähän yritykseen voin varmasti luottaa.

Jouni Saarenpää, Unique Jewls

Design koru yrittäjä, Kangasniemi

Asiakkaamme

Tilipalvelu Korhonen on aidosti välittävä ja palveleva tilitoimisto. Kuvassa yrityksen henkilökunta.

Tilitoimisto Korhonen

Meitä ohjaa perheyrityksen arvot

Jaamme kanssasi yrittäjyyden arjen ilot ja surut jo toisessa polvessa. Olemme huolellisen tarkka perheyritys sinulle, joka arvostat luotettavaa ja osaavaa palvelua lähimaakunnissa.

Tutustu meihin