Kirjanpitoa kaikille yritysmuodoille, yhdistyksille ja tiekunnille

Me Tilipalvelu Korhosella pidämme sinun kirjanpidon ja verotuksen ajan tasalla. Henkilökohtaista neuvontaa ja palvelua saat niin etäyhteydellä kuin kahvikupillisen kera Kangasniemen ja Hankasalmen lähipalvelupisteistä.

Tilipalvelu Korhonen hoitaa yhdistysten ja tiekuntien taloushallinnon tehtävät haluamassanne laajuudessa esimerkiksi laskujen teko ja postitus, saatavien seuranta, kirjanpito, tilinpäätös, veroilmoituksen teko, kokouskutsujen teko ja postitus.

Varaa tapaaminen

Vaihda sähköiseen kirjanpitoon

Ota käyttöösi tehokkaat työkalut ja säästät aikaasi.  Netvisorilla hoidat nopeasti myyntilaskutuksen, saatavien seurannan ja perinnän. Skannaat helposti kuitit kännykällä kirjanpito-ohjelmaan. Maksat sujuvasti sähköiset ostolaskut mobiilisti 24/7. Saat käyttöösi reaaliaikaista tietoa liikevaihdosta, kassavirtaennusteesta ja pankkitilin saldosta.

Reaaliaikainen seuranta

Reaaliaikainen kirjanpito mahdollistaa paremman kassavirtaennusteen hyödyntämisen ja rahan riittävyyden seurannan.

Automatisoi toimintoja

Hyödynnä Netvisorin tarjoamia automatisoinnin mahdollisuuksia mm. myyntilaskutuksessa, saatavien seurannassa ja ostolaskujen käsittelyssä.

 

Hyödynnä neuvot

Oman kirjanpitäjän ja varahenkilön neuvot säästävät sinut monilta huolilta ja lisäkuluilta. Kysy rohkeasti neuvoa, kun joku asia askarruttaa mieltäsi.

Light

alk. 5 € / kk

Sähköinen kirjanpito, jossa myyntilaskut veloitetaan erikseen.

Basic

alk. 18 € / kk

Sähköinen kirjanpito pienille yrityksille, joilla vähän myynti- ja ostolaskuja.

Netvisor

Tutustu muihin palvelupaketteihin.

Tutustu

Veropalvelut ja verolaskelmat

Säästöjä veroneuvonnan avulla

  • Autamme sinua löytämään verotuksellisesti parhaan vaihtoehdon
  • Teemme yrityksesi veroilmoitukset
  • Seuraamme ennakkoverojen riittävyyttä ja haemme tarvittaessa niihin muutosta
  • Laskemme alv:n alarajahuojennukset jne.

Veropalvelut ja verolaskelmat

Tilipalvelu Korhonen tarjoaa kirjanpitopalveluita mm. kasvuyrityksille ja osakeyhtiöille. Autamme kasvuyrityksiä ja osakeyhtiöitä hyödyntämään kirjanpidon automaatioita ja raportointia. Kuvassa Marjo Fellows ja Heli Valkonen

Taloushallinto ja –neuvonta

Talouden hallintaa reaaliajassa

Me hoidamme kaikki lakisääteiset asiat eli kirjanpidon, veroilmoitukset ja tilinpäätöksen täsmällisesti ilman huolia. Tulevaisuuden suunnittelu on muutenkin helpompaa, kun vierellä on reaaliaikaista taloustietoa ymmärtävä ihminen.

Taloushallinto ja neuvonta

Vaikutuin Tilipalvelu Korhosen tarkkuudesta, toimivuudesta ja asiakaspalvelusta. Tärkeä osa yrittämisessä on tietää, että kirjanpidon hoitava yritys tekee kaiken ajallaan ja oikein. Tähän yritykseen voin varmasti luottaa.

Jouni Saarenpää, Unique Jewls

Designkoru yrittäjä, Kangasniemi

Asiakkaamme